​Gasinstallationer udskiftes og vedligeholdes

​Hos Wagner VVS Service ApS i Glostrup tilbyder vi installation, reparation og vedligeholdelse af gasinstallationer. Gaskedler holder ikke evigt, og der er ofte besparelser at hente på gasregningen, hvis du udskifter gasfyret. 

Fordelagtigt med kondenserende gasinstallationer

Du skal gøre dig nogle overvejelser, hvis dine gasinstallationer trænger til en udskiftning. Muligvis vil det være bedst at skifte en anden varmeløsning. Det kan også være, at du bør få en større gaskedel. Det gælder især i huse, hvor der er flere badeværelser. Men det er muligt at få en lille beholder, der har en kedel med høj kapacitet.

Kondenserende gasfyr har den fordel, at fyret genbruger de røggasser, som bliver produceret under forbrændingen. Røggasserne bidrager med andre ord til opvarmning af varmt vand. Ældre gasfyr er ikke kondenserende, og derfor kan der være en besparelse på 15-20 procent på varmeregningen, hvis du skifter til moderne kondenserende gasinstallationer.

Professionel rådgivning og omhyggelig planlægning

Kvalitet og dialog med kunderne er gennemgående kerneværdier hos os. Samtidig lægger vi altid vægt på at levere en professionel rådgivning og en omhyggelig planlægning, hvor der løbende er fokus på kundens ønsker og behov. Det efterlader tilfredse kunder, og det sikrer, at vores VVS-arbejde fungerer optimalt i mange år.

Du kan få et uforpligtende tilbud på udskiftning eller service af dine gasinstallationer, hvis du ringer til os på telefon 43 63 83 53 eller på mobil 20 33 46 13. Du kan også sende en e-mail til wagner@wagnervvs.dk.

​Wagner VVS Service ApS​​​ | Følg os på facebook